Ποιοί είμαστε

Η εταιρία μας Μάρμαρμα Συρίγος Ι.Κ.Ε. μέσως της ιστοσελίδας της, https://www.marmara-syrigos.gr, σας ενημερώνει για τα κάτωθι:

Ενσωματωμένο περιεχόμενο από άλλους ιστότοπους

Τα άρθρα σε αυτόν τον ιστότοπο ενδέχεται να περιλαμβάνουν ενσωματωμένο περιεχόμενο (π.χ. βίντεο, εικόνες, άρθρα κ.λπ.). Το ενσωματωμένο περιεχόμενο από άλλους ιστότοπους συμπεριφέρεται με τον ίδιο ακριβώς τρόπο όπως και αν ο επισκέπτης επισκέφθηκε τον άλλο ιστότοπο.

Αυτοί οι ιστότοποι ενδέχεται να συλλέγουν δεδομένα για εσάς, χρησιμοποιούν cookies, ενσωματώνουν επιπλέον παρακολούθηση τρίτου μέρους και να παρακολουθούν την αλληλεπίδρασή σας με αυτό το περιλαμβανόμενο περιεχόμενο, συμπεριλαμβανομένης της ανίχνευσης της αλληλεπίδρασής σας με το περιλαμβανόμενο περιεχόμενο, εάν έχετε λογαριασμό και έχετε συνδεθεί στον συγκεκριμένο ιστότοπο.

Φόρμα Επικοινωνίας

Τα μόνα προσωπικά δεδομένα που αποθηκεύουμε είναι αυτά που μοιράζεστε μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας. Η φόρμα επικοινωνίας αποτελεί εναλλακτικό τρόπο αποστολής email σε εμάς και λειτουργεί τεχνικά με τον ίδιο τρόπο, ενώ το έναυσμα της επικοινωνίας και τι προσωπικά δεδομένα μοιράζεστε με αυτήν ανήκει στην δική σας κρίση.